Trønderfotball 2017

– Trygg/Lade rykker opp

  • Eirik Bernard

Trønderfotball kommer til å presentere ståa i Trøndersk fotball den neste uken, gjennom å se på tabellene inn i fotballferien. Nå har vi kommet til 5.divisjon avdeling 2 hvor Trygg/Lade har kontrollen.

Trygg/Lade ser ut som soleklare favoritter til opprykksplassen i denne avdelingen etter å ha slått Ørland 4-1 i den siste kampen før ferien. Moderklubben til Per Ciljan Skjelbred har en luke på 7 poeng ned til fosningene og Hommelvik, og en real høstsprekk er nok det eneste som kan stoppe det solide laget fra Lade.

I bunnen sliter et av de klassiske trønderlagene i Rissa. Rissa har kun vunnet en kamp denne sesongen og har kun seiersløse Klæbu bak seg på tabellen. De to bunnlagene har begge fem poeng opp til trygg grunn og må ta «et skippertak» for å berge plassen i denne avdelingen.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS