Trønderfotball 2017

Pål Andre Helland til Hødd

  • Trønderfotball

Pål Andre Helland  forlater Byåsen etter en halv sesong og har skrevet en 2 års kontrakt med Adeccoligaklubben Hødd. Helland har tidligere spilt for KIL/Hemne, Rosenborg og Ranheim, og tar nå samme turen som Michael Karlsen som gikk til Hødd i fjor. Helland klarte aldri å etablere seg for Ranheim i Adeccoligaen, men får nå en ny mulighet og TF ønsker kanonskytteren lykke til!

– Pål Andrè er ein god kamerat med Michael Karlsen. Han kan spele både kant og indreløper høgre/venstre. Han har ein meget god venstrefot, spennande kvalitetar og stort utviklingspotensial. Vi er svært godt fornøgd med at Pål Andrè har takka ja til å bli Hødd-spelar dei to neste sesongane. Vi trur at Pål Andrè, med sine spennende kvaliteter, vil kunne få fart på utviklinga si i Hødd-miljøet, seier sportssjef Andrè Nevstad til klubbens hjemmeside.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS