Trønderfotball 2017

Christian Steen legger opp

  • Trønderfotball

Christian Steen avsluttet sesongen med seriegull med Molde og det ble også det siste han gjorde i norsk toppfotball når han nå velger å legge skoene på hylla. Steen som opprinnelig kommer fra Astor gikk videre til RBK der han fikk med seg Mesterligaoppgjøret mot Olympiakos før turen gikk tol Bodø og Glimt. Her spilte han 101 kamper før han reiste videre til Aalesund der han spilte i 3 sesonger.

Etter det ble det 2 sesonger i Tromsø for han dro til Rosenes by i 2008 der han har spilt frem til seriemesterskapet ble sikret i høst. En fantastisk karriere i norsk toppfotball ble kronet med et meget fortjent seriemesterskap, selv om skader plaget Steen de siste sesongene av sin karriere.

– Jeg gleder meg veldig til å flytte hjem til Trondhiem og begynne på et nytt liv med en sivil jobb, sier Steen som nå skal jobbe for Unisport der han skal selge kunstgress, så helt ferdig med miljøet er han ikke. – Jeg kommer sikkert til å savne fotballen innimellom, men nå se jeg bare frem til å begynne med noe nytt, sier Steen til Trønderfotball.

PS! Jobben med å få Steen inn som ny spiller i TF Legends er allerede startet!

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS