Trønderfotball 2017

Ny smell for Buvik

  • Trønderfotball

Buvik står uten poeng etter 5 kamper i 2.divisjon og det var heller ingen sjanser for poeng i dagens oppgjør mot serieleder Kristiansund. Gjestene ble drevet frem av en meget god Didrik Fløtre som til slutt skulle bli femmålsscorer i en kamp gjestene til slutt vant 6-1. Vertene reduserte til 2-1 i 1.omgang ved Espen Schmitz, men hjemmelaget klarte aldri å holde følge med opprykksfavoritten. Pauseresultatet var 1-2, men utover i 2.omgang ble det dstor forskjell på lagene og kampen ble ganske lik det cupoppgjøret mellom lagene ble.

Buvik har fått det like tøft som man kanskje trodde før sesongen startet, men det er likevel ikke skremmende langt opp til lagene over streken så det er ingen grunn til at Trond Winges mannskap skal gi opp så tidlig i sesongen.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS