Trønderfotball 2017

Fotballglede på Lade

  • Magnus Troøyen

9000 barn og ungdom er nå godt i gang med årets fotballfest på Lade-sletta. Gjennom uka skal sletta fylles av fotball, men også underholdning skal skape glede for deltagerne. Alexander Rybak er en av de som opptrer.

Unger i dag har en tendens til å kjede seg fortere. Vi må derfor ha større og bedre show, og mer underholdning mellom kampene. I år kommer Alexander Rybak og flere toppartister til cup-teltet for å lage show, røper styreleder i Freidig fotball, Are Bergquist til byavisa.no.

Årets Skandia Cup er den 39 i rekken, og blir stadig mer populær. Cupen har blitt så stor, at cupen har tatt i bruk baner på Strindheim, Ranheim, Freidig og Ringve, i tillegg til hovedbanen på Lade, for å få unna alle kampene. Rundt 2000 kamper skal spilles i løpet av uka, av 350 lag. Også Roar Strand er tilstede på cupen:

Fotballkamper spiller man hele året, men en slik opplevelse får man ikke hver dag, sier RBK-legenden til adressa.no.

Jeg vil oppfordre barna til å ha det utrolig morsomt, bli kjent med nye folk og kose seg. Og så er det viktig å flørte mye, smiler RBK-legenden.

Scandia Cup varer fra 25. til 30. Juni. Fram til fredag spilles gruppespillskampene, mens finalene spilles på Lerkendal Stadion på lørdag. Mellom 23. og 24. juni ble miniturneringen arrangert, en turnering for de som er for unge til å delta på hoveddelen av Scandia Cup.

Møt opp på Lade for å se ekte fotballglede!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS