Trønderfotball 2017

Ingen redningspakke for Ranheim

  • Magnus Troøyen

Ranheim hadde tirsdag et møte med hovedsponsor DNB, men ingen redningspakke kom ut av møtet. Ranheims fremtid er dermed fortsatt uviss.

Ranheim håpet å kunne få sponsorpenger på forskudd, slik at de kunne betale gjeld fra 2010, som er klubbens hovedproblem. Det gikk ikke DNB med på. Styreleder Rune Venås gir likevel ikke opp, og kommer til å fortsette arbeidet med å skaffe sårt tiltrengte penger.

Noen endelig løsning er vi nok ikke i mål med, men det er en pågående prosess. Forrige uke iverksatte vi kostnadskutt, og nå jobber vi mot andre samarbeidspartnere for å finne en mer permanent løsning sier Rune Venås, styreleder i Ranheim Fotball til NRK.

Arbeidet med å skaffe penger har pågått for fullt de siste dagene, og også spillerne har engasjert seg for å skaffe penger. De har i tillegg godtatt et lønnskutt på 25 %.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS