Trønderfotball 2017

Ranheim i akutt pengemangel

  • Magnus Troøyen

Den økonomiske krisen i Ranheim forverrer seg, og klubbens eksistens er i fare. Selv om klubben i løpet av de siste dagene har mottat et 6-sifret beløp, trenger fortsatt klubben mye mer penger.

Tidligere ble det klart at RBK avsluttet det gode samarbeide med Ranheim på grunn av økonomien til 1.divisjonsklubben, noe som forverret en allerede dårlig økonomi. Klubben jobber derfor hardt for å skaffe nye midler, og tar alle ressurser i bruk. I dag har en del av spillerne samlet seg i klubbhuset for å samle inn penger.

Nå som vi har havnet i denne situasjonen ser vi veldig tydelig hvilken ressurs spillerne er i Ranheim, også utenfor banen, sier trener Aasmund Bjørkan til adressa.no.

For å bedre økonomien, har alle spillerne allerede gått ned 25 % i lønn. Nå jobbes det med å skaffe sponsorer, samtidig som klubben selger tribunenavn. Klubben har også åpnet en bankkonto, hvor alle som ønsker kan sette inn et valgfritt beløp for å støtte klubben.

TF oppfordrer alle til å støtte Ranheim. Besøk Ranheims hjemmeside for å finne ut hvordan. Her kan du blant annet kjøpe signerte spillertrøyer.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS