Trønderfotball 2017

RBK 2 knuste Buvik

  • Trønderfotball

Buvik tok sin første seier mot Molde 2 sist, men mot RBK 2 var de i kveld sjanseløse mot RBK rekruttene. Allerede etter drøye halvtimen var det 5-0 til hjemmelaget og resten av kampen ble en ren transportetappe for RBK 2 som til slutt vant 7-0. Det startet med en keepertabbe som endte i et selvmål etter bare 5 minutter og ble fulgt opp av mål ved Riksvold, Midtsjø, Langås og Bjørnstad Haugen i løpet av den neste halvtimen. Hjemmelaget slappet litt av etter dette, men puttet likevel 2 nye mål i 2.omgang, da ved Sørloth og Blakstad.

RBK 2 ligger trygt midt på tabellen, mens Buvik ligger helt sist med bare 5 poeng, men håpet lever ettersom det bare er 3 poeng opp til Fana over streken.

PS! Molde 2 stoppet i dag KBKs seiersrekke ved å spille 2-2 i lokaloppgjøret i kveld.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS