Trønderfotball 2017

RBK tapte på straffekonk

  • Trønderfotball

Rosenborg hadde en hånd på pokalen i finalen i JET turneringen på Hamasr, men etter at Vålerenga utlignet på overtid av overtiden var det oslolaget til slutt som vant på straffesparkkonkurranse.

– Vi fikk kampen skikkelig inn i vårt spor og tok også ledelsen etter en periode hvor vi markant styrte spillet, sier assistenttrener Roger Naustan til rbk.no. Målet kom etter et bra angrep hvor Roholla Iqbalzadeh tredde gjennom til Robin Hartmann som var iskald alene med keeper og plasserte ballen i langhjørnet.

Mot slutten av omgangen satser Vålerenga mer og mer fremover, og fikk svingt inn noen farlige innlegg. På overtid fikk de en corner og sendte alle mann i boksen, inkludert keeper. Det skulle vise seg å bli avgjørende for det var oslolagets keeperhospitant Knutsen som headet inn utligningen. Den påfølgende straffesparkkonkurransen vant Vålerenga og Rosenborg ble dermed nummer 2 i NTF U19 2012.

– Det var en voldsom skuffelse for oss, slik det ble. Vi følte vi hadde to hender på pokalen! sier treneren. Men det ble med andreplassen denne gangen.

– Selv om skuffelsen var enorm like etter kampslutt ser vi når vi får det litt på avstand at vi har prestert bra og vi er der oppe med de aller beste.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS