Trønderfotball 2017

Sterk hjemmeseier av Ørn

  • Eirik Bernard

Trondheims-Ørn fikk en perfekt start på høstsesongen med 2-1 hjemme mot Klepp. Ørn tapte bortekampen mot samme lag med 5-1 i vår, men det var et tydelig revansjesugent Ørnlag som kom på banen lørdag. Marit Moen scoret det første målet midt i 1.omgang etter et gjennomspill der hun rundet keeper elegant og rullet ballen inn i tomt mål. Etter pause doblet Andrea Haugstøyl da hun dunket inn en 2.ball etter corner og på dette tidspunktet virket kampen avgjort.

Men gjestene utnyttet en tabbe i Ørn og med 10 minutter igjen å spille reduserte de til 2-1 og da ble det hektiske sluttminutter på Ranheim. Men hjemmelaget red stormen av og kunne innkassere 3 fortjente poeng.

Kattem tapte denne runden borte mot Arna/Bjørnar og har nå 6 poeng opp til Ørn over streken.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS