Trønderfotball 2017

Tap for Ørn, mens Kattem imponerte

  • Magnus Troøyen

Trondheims Ørn spilte en god kamp mot Røa, men tapte knepent 0-1. Kattem klarte seg derimot mye bedre, å slo Vålerenga 1-2 på bortebane. Seier til tross, Kattem må uansett ut i kvalifisering for å beholde plassen.

Ørn tok imot Røa på DNB Arena, og spilte en god kamp. De dominerte banespillet store deler av kampen, men slet på den siste tredjedelen av banen. Røa scorte kampens eneste målfå2 minutter ut i andre omgang, da Marthe Johansen satte ballen i mål fra 2 meter. Ørn presset på resten av kampen, men klarte ikke å score.

Vi skulle ut og vise oss frem på hjemmebane og ikke legge oss bakpå, og det synes jeg også vi klarte. Vi spilte en god kamp, så jeg er skuffet over at vi ikke tok poeng i dag, sier assistenttrener Kevin Ingebrigtsen til adresseavisen etter kampen.

Kattem tok derimot sin andre strake seier, da de slo Vålerenga 1-2 i Oslo. Kattem ledet 2-1 til pause, etter en flott første omgang. Julie Adserø scorte begge målene.Solveig Gulbrandsen reduserte for Vålerenga like før pause, men Kattem holdt unna i andre omgang.

Seier til tross, Kattem må uansett ut i kvalifisering for å overleve. De må vinne over  Medkila gjennom to kvalifiseringskamper for å kunne spille i Toppserien neste år også.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS