Trønderfotball 2017

Vegakameratene sikret avansement

  • Magnus Troøyen

Vegakameratene spilte uavgjort 2-2 mot Stella Rossa, og sikret dermed avansement i UEFA Futsal Cup. Hovedrunden spilles i Serbia i oktober.

Det er en helt fantastisk følelse akkurat nå. Å gå videre til hovedrunden er helt fantastisk, sier Kim Rune Ovesen, som scoret det viktige 2-2 målet for Vegakameratene, til Dagbladet.

Vega trengte bare 1 poeng for å avansere, men måtte jobbe hardt for poenget. To ganger lå de under, men et selvmål, samt scoring av Kim Rune Ovesen, sørget for vill jubel blant Vega. I forhold til de tidligere kampene var Vega langt under nivået de har vært å tidligere, men de klarte å ta det nødvendige poenget på en dårlig dag.

Veldig behagelig følelse å se at den går under tverliggeren. Nå er jeg ikke kjent for å være den som scorer mest mål men keeperen var helt på bærtur så det var egentlig bare rent innstinkt, sier målscorer Ovesen.

Etter Ovesens utligning fulgte 10 lange minutter for Vega, som forsvarte poenget med alt de hadde.

Da var det egentlig bare å hale ut tiden og forsvare oss godt.

Ambisjonene for hovedrunden i Serbia er dog ikke så store, Vegakameratene er bare glade for å delta.

Vi kommer til å møte god motstand som alltid når man går videre til hovedrunden. Så vi har ikke så store ambisjoner om å gå videre. Vi drar ned for å lære, gi alt og ha det gøy.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS