Trønderfotball 2017

Ny trener klar for Ørn

  • Magnus Troøyen
Foto: IKgrand.no

Trond Schjølberg har skrevet under på en toårskontrakt.

Schjølberg har 10 år bak seg i Bodø/Glimt og 6 sesonger i Grand Bodø, og kan vise til sterke resultater over tid. Han har også vært i Stavanger og Kolbotn, samtidig som han har hatt kretsoppdrag i både Oslo og Nordland. I fjor sommer sa han opp i Grand Bodø grunnet familiære forhold, og nå returnerer den erfarne treneren til fotballen gjennom Trondheims Ørn.

– Vi er meget godt fornøyd med å ha på plass en trener som passer veldig inn i vår profil som klubb. Trond har bred bakgrunn, er faglig dyktig og har ikke minst stor kjennskap til vår spillestil. Hans bakgrunn er fra Glimt med 4-3-3 og i tillegg til dyktighet på spillestil, har han også vist seg som en sterk spillerutvikler, sier sportslig leder Kevin Ingebrigtsen om den nyansatte hovedtreneren til Ørns hjemmeside.

–  Vi er trygge på at Trond er en som kan være med å videreutvikle det vi har bygd opp de siste årene og samtidig komme inn med nye tanker og impulser, sier Ingebrigtsen.

Schjølberg er på plass på treningsfeltet i løpet av neste uke.

– Jeg ser veldig frem til denne utfordringen i en gammel storhet som er i ferd med å bygge seg opp igjen. Det satses bra i klubben som har en meget spennende spillergruppe med stort potensiale og dette er en utfordring jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Schjølberg.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS