Trønderfotball 2017

Levanger henter Verdal-spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Horenus Tadesse er klar for Levanger.

Nordtrønderne melder dette på sin hjemmeside. 18-åringen har tatt store steg i Verdal-trøya de siste sesongene, og får nå prøve seg på Norges nest høyeste nivå. Tadesse har trent jevnlig med Levanger den siste tiden, og er nå belønnet med kontrakt. Ungguten har 46 A-kamper kamper for Verdal.

-Treningshverdagen er veldig bra, det er selvfølgelig et steg opp. Det er noe jeg virkelig ser fram til! Målsetningen i år blir å utvikle seg og eventuelt gjøre seg fortjent til et par innhopp. For de som ikke kjenner meg så er jeg en gutt på 18 år, litt over gjennomsnittet interessert i fotball. Fødested er Afrikas horn Etiopia, sier Horenus Taddese.

Han har hovedsakelig spilt sentralt på midten for Verdal i 3.divisjon.

– Horenus er et stort talent. Nå får han muligheten til å utvikle seg i et Obosliga-miljø, så får vi se hvor store steg han klarer å ta utover vinteren og kommende sesong, sier sportssjef Andreas Holmberg til Trønder-Avisa.

Han var med da LFK slo Steinkjer 4-1 i en treningskamp på Guldbergaunet forrige helg.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS