Trønderfotball 2017

– Jeg ble fryst helt ut i kulden i Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Erik Skeie signerte denne uken for Verdal sammen med Tobias Luvenberg, og sier han er glad oppholdet i Levanger er over.

Verdal har jaktet begge spillerne en god stund, men denne uken ble det endelig klart at begge skal spille for Verdal i 2017. De har signert hver sin 1-årskontrakt, og er spilleklare til vinterens treningskamper.  Trener Nils Petter Austad sier de har vært i kontakt med spillerne en god stund, og tror både Skeie og Luvenberg vil heve laget betraktelig når sesongen sparkes i gang.

– Dette er to kjempesigneringer for oss. Vi hadde håpet og trodd en stund at de ville komme til oss. så det er veldig godt å få det bekreftet nå, sier Nils Petter Austad til Trønder-Avisa.

Luvenberg kommer fra Gjøvik-Lyn i 2.divisjon, men var utlånt fra Levanger til Verdal høsten 2015. Skeie har 7 sesonger i Levanger bak seg.

– Jeg er glad det hele er over og klart nå. Nå vil jeg bare ha det artig med fotball. Etter to tøffe år i LFK forsvant gleden. Nå vil jeg spille fast og få tilbake gleden, sier Erik Skeie.

– Det føles veldig bra. Nils Petter og hele gjengen har vært veldig greie med meg gjennom hele vinteren, og de har virkelig vist at de vil ha meg med denne sesongen, og det har vært veldig viktig fra min side, sier Tobias Luvenberg.

Erik Skeie har spilt 112 kamper for Levanger, men er ikke fornøyd med hvordan oppholdet i 1.divisjonsklubben ble avsluttet.

– Jeg ble fryst helt ut i kulden i Levanger. Jeg har vært i tenkeboksen, og har vurdert å  flytte på meg, men jeg trives veldig god i Levanger og valget ble derfor ganske enkelt når Verdal kom på banen, sier Skeie til T-A.no.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS