Trønderfotball 2017

Orkla henter Buvik-spiller

  • Magnus Troøyen

Christian Sommerschild er klar for Orkla.

Midtstopperen kommer fra Buvik, men har trent med Orkla i hele vinter. Han har spilt 4 treningskamper for Orkla, og imponert nok til at den sportslige ledelsen valgte å tilby han kontrakt. Denne uken signerte Sommerschild overgangspapirene, og Orkla berømmer Buvik for prosessen bak overgangen.

– Christian har bidratt positivt både på og utenfor banen i den tiden han har hospitert med oss, og vi har tro på at han vil utvikle seg videre hos oss. Vi ønsker å berømme Buvik, gjennom god dialog og fokus på enkeltspilleren har Christian spilt treningskamper for oss samt deltatt på cuphelg i Meråker, melder Orkla på sin hjemmeside.

Sommerschild er 197 cm høy, og dermed en stor trussel på dødballer. Han har samtidig gode ferdigheter med ball, og har levert gode prestasjoner for Orkla under treningskampene i vinter.

Orkla melder også at Henrik Rian (OIF) og Marius Kirkholt (Meldal FK), begge født i 2000, har meldt overgang. Begge har hospitert hos Orkla i en lengre periode.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS