Trønderfotball 2017

– Et fantastisk løft for hele klubben!

  • Magnus Troøyen

Endelig får Trondheims-Ørn en egen hjemmebane.

De siste årene har Ørn spilt hjemmekampene sine på Lerkendal, Dalgård og Ranheim, men denne sesongen får de endelig spille kamper på Ørn Arena på Lade. Bekreftelsen kom for noen dager siden, og selv om det er ventet mye byggeaktivitet rundt banen i 2017 har kommunen og NFF godkjent at Ørn likevel får benytte banen når de spiller kamper i Toppserien.

– Endelig hjemme på egen arena! Dette gir et fantastisk løft for hele klubben, og kanskje spesielt for de som har jobbet for dette i lang tid, sier Ørn-trener Thomas Dahle til klubbens hjemmeside.

– Nå kan vi endelig begynne å bygge klubbidentitet, slik at alle vet hvor vi er uansett trening eller kamp. Det å få spille hjemme betyr veldig mye spillere, støtteapparat, ledere, våre trofaste sponsorer og samarbeidsklubbene våre. Det blir kanskje litt provisorisk før det kombinerte klubbhuset og tribunebygget er klart, men vi gleder oss enormt til seriestart, sier Dahle.

Midtbanespiller Andrea Haugstøyl følger opp.

– Vi gleder oss til endelig få spille kamper på Lade! Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre Ørn Arena til en bane det er tøft å besøke.

Ørn sparker i gang sesongen 17.april mot Kolbotn, for første gang hjemme på Ørn Arena.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS