Trønderfotball 2017

Nardo vant byderbyet

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardo

Nardo vant 2-1 hjemme mot Byåsen, og fortsetter dermed sin strålende sesongstart.

Nardo og Byåsen kom til dagens oppgjør på Nissekollen med to vidt forskjellige utgangspunkt i serien. Mens hjemmelaget stod med 2 strake ligaseire, stod Byåsen med to strake serietap. Det var likevel Byåsen som kom best i gang, da Arne Gunnes sendte bortelaget i ledelsen fra straffemerket etter 31 spilte minuttter.

Byåsen beholdt ledelsen inn til pause, men etter hvilen hevet Nardo seg.  Morten Strand utlignet med et flott langskudd da timen var spilt, før Christoffer Engan sendte Nardo opp i ledelsen med et direkte frispark 13 minutter senere. Flere mål ble det ikke, og Nardo tok dermed sin tredje strake seier i serien, mens Byåsen fortsatt har til gode å ta poeng.

– Jevn match i 1 omgang, vi er ikke oppe på vanlig nivå og gir Byåsen litt for mye initiativ. Blir bedre i duellspillet, aggressivitet blant annet og kommer oss høyere i banen i 2 omgang, samt får bedre flyt med ball. De scorer på straffe og det er vel omtrent det vi slipper til defensivt. Albert bommer på straffe på 0-1 , og vi viser karakter ved å komme tilbake utover i 2 omgang. Jeg mener vi er nærmere 3-1 enn de er utligning. Fullt fortjent etter en god 2 omgang! Sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset jr til Trønderfotball.

Dermed står Nardo med 9 av 9 mulige poeng etter tre serierunder, noe som holder til andreplass i 2.divisjon avdeling 2. Bare Bryne med bedre målforskjell ligger foran på tabellen. Byåsen har hatt mye marginer i mot så langt, og ligger i motsatt ende av tabellen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS