Trønderfotball 2017

– Andreomgangen var enveiskjøring

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink sløste enormt med sjansene, men vant likevel 2-1 hjemme mot Sverresborg.

Blink har en svært god statistikk på hjemmebane, og også i dag ble alle de tre poengene igjen på Nye Blinkbanen etter at dommer Thomas Solum Lystad blåste av kampen. Seieren satt likevel lengre inne enn Blink nok hadde ønsket seg, for tross store sjanser trengte de likevel 80 minutter på å ta ledelsen. De tok likevel til slutt en svært fortjent seier, og puster serieleder Kolstad i nakken.

– Seieren satt veldig langt inn i dag. Det sto ikke på sjansene, men målene uteble lenge, sier Blink-trener Are Tronseth til T-A.no.

– Andreomgangen var enveiskjøring, men når vi ikke har mer enn 2-1 er det farlig helt inn. Vi hadde ti store  sjanser i andre omgang, men det ville seg ikke helt. Vi har minst fire alene med keeper som skal være mål, men det ville seg ikke helt. Heldigvis fikk vi to baller i mål som gjorde at vi fikk alle tre poengene – og det er viktig.

Dermed revansjerte Blink tapet mot Strindheim i forrige serierunde. Neste runde venter en storkamp, når Blink møter serieleder Kolstad i Trondheim.

– Vi har hatt en bra start, men hadde den kampen mot Strindheim som ikke var bra. Da så vi ikke bra ut i det hele tatt. Det er ikke tryggere enn det må være i dag heller. Selv om vi styrer det meste er vi ikke helt der vi ønsker å være, sier Tronseth.

Sverresborg står fortsatt bare med en seier så langt denne sesongen, og innehar 12.plassen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS