Trønderfotball 2017

– Angrer ikke på klubbvalget

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Vegard Forren ligger an til å forlate Brighton uten å ha spilt et minutt, men sier han ikke angrer på at han valgte den engelske klubben.

– Jeg har vært på et lag som har kjempet om opprykk og vært i flyt. Det har ikke vært mange endringer. Man må ha flaks for å få den ene sjansen som trengs. Jeg føler det har gått bra. Det har vært et positivt opphold. Jeg har vist meg frem og fått trent. Jeg avslutter året i toppform, sier Forren til Eurosport.no.

Han vraket tilbud fra Rosenborg til fordel for en overgang til engelske Brighton tidligere i vår, men har ikke fått prøve seg på banen. Et par kamper på benken er alt han sitter igjen med, og kontrakten med klubben løper ut nå i sommer. Forren håper å kunne fortsette i England, men sier han ikke vet hva som skjer.

– Nei, jeg har prøvd å forklare de fleste det. Jeg kunne ikke la muligheten gå fra meg. Det var mars, og jeg var utålmodig, så fikk jeg sjansen i en såpass stor klubb. Jeg var forberedt på at det ikke kunne bli spilletid, men jeg har lagt igjen et godt inntrykk, sier han.

– Jeg har i hvert fall en ambisjon om å fortsette i England. Det er ikke avklart om det blir Brighton eller en annen engelsk klubb, sier han.

Forren står dermed uten klubb om noen uker, men stresser ikke.

– Vi har vært enige om å ta det litt etter sesongen. Den endelige praten… Det er litt sånn stå er, så det er usikkert. Jeg har ikke fått kjempeklare signaler på at jeg er ferdig, eller på at de vil ha meg med videre.

– De er i en situasjon der de har fire stoppere, så da er spørsmålet om de skal ha en til. Jeg har i hvert fall ikke gjort meg bort, sier han til Eurosport.

Rosenborg har utelukket at Forren får en ny mulighet i Trøndelag, og en overgang tilbake til Molde virker også lite trolig.

– Jeg håper ting skjer i løpet av et par uker. Da bør detaljer og ting være på plass.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS