Trønderfotball 2017

Byåsen får Eliteseriemotstand!

  • Magnus Troøyen

Slik spilles andre runde i cupen.

– Vi prøver å skape flest mulig fotballfester og synes vi har fått til en del gode oppgjør. Det vi har tatt hensyn til er at de lavest rangerte lagene får motstander fra Eliteserien eller OBOS. Så må vi også tenke på toppklubbene som er i en hard fase av sesongen med mange kamper, og prøver derfor å begrense reisingen for dem. Det er en vanskelig kabal, og vi har prøvd å unngå lag som har spilt mot hverandre i for nær fortid også, men jeg tror det blir mange fine kamper og håper oppsettet blir godt mottatt, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF, Rune Pedersen, til fotball.no.

I trønderske øyne får vi flere interessante oppgjør. Byåsen tar imot Aalesund, mens Ranheim spiller hjemme mot Stjørdals-Blink. Levanger må reise til Mosjøen, mens det er Tynset som får møte Rosenborg. Verdal får også storfint besøk av Kristiansund.

Tynset – Rosenborg
Verdal – Kristiansund
Byåsen – Aalesund
Ranheim – Stjørdals-Blink
Mosjøen – Levanger

Kampdag er onsdag 24. mai.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS