Trønderfotball 2017

– Dette har vi ventet lenge på!

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Endelig vant Levanger.

– Denne seieren har vi ventet lenge på. Det har vært tøft å gjort gode prestasjoner uten å vinne, sier trener Magnus Powell til Trønder-Avisa.

Mens Ranheim har cruiset fra seier til seier i starten av sesongen, har sesongstarten vært langt tøffere for Levanger. Før dagens bortekamp mot bunnlaget Arendal stod nordtrønderne uten seier på de seks første seriekampene, men mot Arendal fungerte ting endelig for Levanger. De vant til slutt 3-0, og tok dermed sesongens første seier.

Aniekpeno Udoh, Erik Tønne og innbytter Robert Stene scorte målene.

– Dette var en bra kamp og vi spilte akkurat slik vi ønsker å spille. Vi tok med oss starten fra Strømmen, der jeg synes vi kjørte de over – og det gjorde vi nå også. Vi kom ut med full av energi, trykk og varierte med vendinger og innlegg. Vi har mer å gå på i spill. Vi kan vende spillet mer og slikt, men det kommer nå som vi  har fått selvtilliten til å score mål. I dag var vi fysisk overlegen, sier Powell.

Levanger har vist mye bra banespill de siste serierundene, men ikke fått ting til å fungere foran mål. De har terpet på det offensive den siste uka, og det vistes i kveld. Levanger dominerte det meste av kampen, og skapte mange gode målsjanser. Defensivt var de solide, og keeper Julian Faye Lund tok det som kom.

– Nå skal vi jobbe videre. Det er ikke slik at vi bare slår oss på brystet og legger oss ned. Nå skal vi jobbe hardt. Det er mange kamper som venter oss nå, sier Powell til T-A.no.

På 16.mai venter neste seriekamp, hjemme mot Ranheim!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS