Trønderfotball 2017

Fikk 9 på børsen etter seieren mot RBK

  • Magnus Troøyen
Foto: TIL.no

Gjermund Åsen stod bak begge målene da Tromsø vant 2-1 på Lerkendal 16.mai.

Over 21 000 tilskuere hadde møtt opp for å se Rosenborg knuse Tromsø, men det var bortelaget som trakk det lengste strået. Anført av en strålende Gjermund Åsen kunne Tromsø feire sin fjerde seier på 30 forsøk i Trondheim, og trønderen ble også kåret til banens beste etter kampslutt. Avisa iTromsø belønnet han med hele 9 på børsen, og trekker både frem hans to målgivende og generelle konstruktive offensive bidrag.

– Jeg får legge meg flat for kompisene mine her i Trondheim når jeg kommer hjem en gang i juni, sier Åsen med et smil til iTromsø.

– Vi trengte en seier her for å blusse opp bålet litt både i Tromsø og i Tromsø Idrettslag, sier han.

Han er på utgående kontrakt i Tromsø, og har vært ryktet tilbake til Rosenborg. Åsen ønsker ikke å si for mye, men innrømmer at han ikke tror han er god nok til å spille fast på midtbanen til Rosenborg.

– Jeg lever litt i nuet. Det verste som kan skje er at jeg flytter hjem til mor og tar en vanlig dagligdagsjobb. Om folk er interessert er det bare å snakke med Kevin (Ingebrigtsen, agent, red. anm.) eller meg selv, sier Åsen om kontraktssituasjonen.

– Trondheim er verdens fineste by, og en gang skal jeg tilbake hit, men når vet jeg ikke, sier trønderen.

– Jeg syns midtbanen til Rosenborg går meg en høy gang. Jeg er ikke god nok, jeg er ikke i nærheten, smiler Åsen til Adressa.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS