Trønderfotball 2017

– Guro Reiten var outstanding!

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Guro Reiten har fått en strålende start på oppholdet i Lillestrøm.

Midtbanespilleren meldte overgang fra Trondheims-Ørn til Lillestrøm i vinter, og har fått en god start på opholdet hos serielederen. Hun har notert seg for fem mål på tre kamper i LSK-trøya, og var strålende da Lillestrøm knuste Grand Bodø søndag. Hun scorte tre mål, og ble kåret til banens beste spiller etter kampslutt.

– Det gikk rett og slett for fort for oss. Når pasninger og bevegelser sitter for LSK henger vi ikke med. Guro Reiten var ”outstanding” i dag. Hun gjorde akkurat som hun ville. Vi klarte ikke å hamle opp med henne. Heldigvis er det bare LSK om har henne på laget, sier Bodø-trener Trond Schjølberg til fotball.no.

Reiten, som tidligere har spilt for Sunndal og Kattem, sier ting er i ferd med å falle på plass i sin nye klubb.

– Det har vært mye nytt, men jeg synes det begynner å sitte nå. Nå kjenner jeg bevegelsene og vet hvor jeg har medspillerne. Jeg tror det bare vil bli bedre i tiden som kommer, forteller hun.

– Det blir forventet mer av oss både utenfra og internt når vi spiller på et topplag. Alle mener det er selvsagt at vi skal vinne en kamp som i dag og det er noe jeg ikke er vant til fra før. Det er mer press her, men også morsommere. Alle vil jo vinne fotballkamper og kjempe i toppen av tabellen.

Nå handler det om å opprettholde flyten.

– Jeg tror det blir kamp helt inn. Alle de antatte topplagene har avgitt poeng i starten og jeg tror ikke noen kommer til å gå ubeseiret gjennom resten av sesongen. Hvert mål kan bli viktig når vi teller opp til slutt.

– Vi skal være med å kjempe om gullet. Vi hadde en litt dårlig opplevelse i Bergen for to uker siden, men vi har merket at det fungerer bedre og bedre på trening og jeg tror det skal bli vanskelig å slå oss fremover, sier hun til fotball.no.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS