Trønderfotball 2017

– Jeg må ha en bakromsspiss nå

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger-trener Magnus Powell mener taktiske endringer kan få laget på riktig spor.

Nordtrønderne har fått en middels start på sesongen, og etter åtte serierunder har de bare vunnet en kamp. Forrige helg hadde de Ranheim i kne, men en sen scoring sørget for at lokaloppgjøret endte 1-1. Dermed er borteseieren mot Arendals sesongens eneste seier så langt i år. De har ikke klart å utnytte målscoreregenskapene til Robert Stene, og er blant lagene som har scoret minst i ligaen. Nå varsler Powell endringer.

– Det vi mangler fra i fjor, er blant annet en spiss som løper i bakrom. Det har vi ikke nå. En slik spiller truer motstanderne og tvinger dem til å falle. Vi mister ballen mye fordi vi slår fremover i banen fordi vi må, sier Powell til Adressa.

– Jeg skal ha en spiss som løper i bakrom. Jeg skal ha det nå. Ferdig med den saken.

Robert Stene og Aniekpeno Udoh har figurert mye på topp for Levanger denne sesongen, men Powell ønsker nå en endring i angrepet foran neste seriekamp mot Fredrikstad til helga. Stene står med to mål på sesongens åtte første kamper, mens Udoh har notert seg for en scoring og hele fire gule kort på syv kamper.

– Begge de er statiske. Jeg må ha en bakromsspiss, og det skal jeg ha i den neste kampen. Hvem det blir, det får dere se da, sier Powell til Adressa.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS