Trønderfotball 2017

Karlsen reddet Ranheim igjen!

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim vant 1-0 hjemme mot Fredrikstad etter overtidsscoring av Michael Karlsen.

Mange var bekymret for hvordan Ranheim skulle score mål etter at fjorårets toppscorer Robert Stene meldte overgang til Levanger, men Michael Karlsen har tatt ansvar i Stenes fravær. Dagens kamp mot den gamle storheten Fredrikstad så ut til å ende målløs, men på overtid hadde Ranheim marginene på sin side. Dommeren pekte på straffemerket, og fra 11 meter var Karlsen iskald. Dermed tok Ranheim sesongens femte seier, og klatrer opp på tabelltopp!

– Fy faen så deilig! Tre nye, velfortjente poeng! Kultur slår cash, som alltid. Vi kjører på videre! #ForzaRanheim, twitret Ranheims Kristoffer Løkberg etter kampen.

Karlsen står dermed med fem scoringer på syv kamper, og har dermed scoret mer enn halvparten av Ranheims mål totalt denne sesongen. Han har dermed vært en viktig bidragsyter til Ranheims enormt gode sesongstart, og laget fra fjæra fortsetter stadig å imponere. Spesielt defensivt har de vært sterke, ingen lag i OBOS-ligaen har sluppet inn like få som Ranheim. Bare fire skudd har passert keeper Even Barli så langt denne sesongen, godt hjulpet av en svært stabil forsvarsfirer i front.

Forsvarsspillet har vært viktig for Ranheim, for klubben har «bare» scoret 9 mål denne sesongen. Nummer 2 på tabellen, Start, står med 19 mål…

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS