Trønderfotball 2017

Kolstad på tabelltopp

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad-fotball.no

Kolstad vant 3-1 borte mot Mosjøen idag, og topper dermed tabellen!

Rødtrøyene tapte årets første seriekamp mot Orkla, men siden har ting gått på skinner. Seier mot Verdal og Molde 2 ble fulgt opp med en storseier mot Junkeren i forrige runde, og etter dagens seier står Kolstad dermed med 12 poeng på de 5 første kampene. Det holder til tabelltopp i 3.divisjon avdeling 5, tre poeng foran Moldes andrelag.

I dagens kamp mot Mosjøen sendte Mats Bjerkan Kolstad tidlig opp i ledelsen, og når Lars Petter Homstad doblet kort tid etter så det meste lyst ut for trønderne. Mosjøen skapte dog spenning da de reduserte etter svakt Kolstad-forsvarsspill noen minutter senere, men når Bjerkan satte inn sin andre scoring like før pause var mye gjort. Kolstad leverte ingen perfekt kamp, men tok tre viktige poeng og står nå med fire strake seire.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS