Trønderfotball 2017

Nardo fortsetter å imponere

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Trønderne tok sin fjerde strake serieseier idag, og troner dermed alene på toppen av tabellen!

Flere eksperter tippet Nardo nederst på tabellen før sesongen startet, men laget fra Nissekollen har imponert stort så langt denne sesongen. I dag vant de 1-0 borte mot Fana, og står dermed med 12 poeng etter sesongens fire første kamper.

Lagene gikk målløse til pause, men etter hvilen tok Christoffer Engan ansvar. Nardo fikk frispark fra 18 meter, og forsvarsspilleren satte ballen vakkert i mål. Nok et frisparkmål for Engan, og målet var nok til å sikre at alle de tre poengene ble med hjem til Trondheim. Dermed har Nardo allerede en buffer på 11 poeng ned til nedrykkssonen, hvor vi inntil videre finner Byåsen. De tok sesongens første poeng da de spilte 0-0 hjemme for Hønefoss lørdag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS