Trønderfotball 2017

Ørn fortsatt ubeseiret

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheims-Ørn spilte 2-2 mot Vålerenga i helga, og har dermed ikke tapt en seriekamp i 2017.

Trønderne åpnet årets sesong med å vinne 3-2 hjemme mot Kolbotn, før de fulgte opp med uavgjort mot Sandviken. Lørdag tok de imot Vålerenga hjemme på Ørn Arena, og kampen åpnet strålende for hjemmelaget. Cesilie Andreassen sendte Ørn opp i ledelsen etter 25 minutter, og ledelsen holdt seg inn til pause.

Ørn holdt på ledelsen det første kvarteret av andre omgang, men så fulgte et marerittminutt for de gulkledde. På 72 sekunder satte Vålerenga inn to scoringer, og plutselig var kampen snudd. Ørn presset imidlertidig på for utligning, og byttet inn Rakel Engesvik kvareter før slutt. 18-åringen brukte bare to minutter på å sette ballen i mål, men flere scoringer ble det ikke. Kampen endte dermed 2-2, og Ørn er fortsatt ubeseiret. Neste helg drar Ørn til Bergen for å møte Arna-Bjørnar.

267 tilskuere fulgte kampen på Ørn Arena.

Scoringer:

1-0 Cesilie Andreassen (25)
1-1 Maren Eithun Hauge (59)
1-2 Maren Eithun Hauge (61)
2-2 Rakel Engesvik (77)

Ørn startet slik:

Startoppstilling:
Kristine Nøstmo
Svanhild Sand Marit Clausen Sarah Suphellen Mali Næss
Andrea Haugstøyl Cesilie Andreassen Ingrid Engen
Oda Fugelsnes Maria Olsvik Elen Melhus

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS