Trønderfotball 2017

Se Ørn gratis

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Dagbladet streamer Trondheim-Ørns bortekamp mot sterke Lillestrøm.

LSK er fortsatt ubeseiret denne sesong. Bortsett fra 1-1 borte mot Arna-Bjørnar har de vunnet alle kampene. 16. mai lå de under to ganger mot Røa på bortebane, men snudde kampen og vant til slutt 3-2. Trondheims-Ørn startet sesongen godt da de slo Kolbotn på hjemmebane, men har ikke vunnet siden det. Først spilte de uavgjort to ganger før de har tapt de to siste kampene. Tirsdag tapte de 0-4 mot Stabæk på hjemmebane.

Kampen spilles lørdag klokken 15.00 i LSK-hallen.

Lagene har møtte 15 ganger tidligere. LSK har vunnet 11 kamper, Trondheims-Ørn to. To kamper har endt uavgjort. I fjor vant LSK hele 7-0 i LSK-hallen i juni før de fulgte opp med 2-1-seier i Trondheim i september (fotball.no).

Se kampen gratis på lørdag her!

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS