Trønderfotball 2017

Sesongens første seier for Byåsen

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen-toppfotball.no

Byåsen tok sesongens første seier da de vant 1-0 borte mot Egersunds idag.

Trondheimslaget åpnet sesongen med tre strake tap, men fikk en opptur med uavgjort mot Hønefoss forrige helg. Det poenget gjorde tydeligvis godt for selvtilliten, for mot Egersunds tok rødtrøyene en knallsterk borteseier. Martin Grong Risan scorte kampens eneste mål 48 minutter ut i kampen, og bare målforskjell skiller dermed Byåsen fra en trygg plass på tabellen.

– Det er forferdelig irriterende med en baklengs så tidlig i andre omgang. Slike type feil skal ikke forekomme, men det er slikt som kan skje. Jeg gjorde det samme i kampen mot Vard Haugesund, men vi har jo tid nok til å slå tilbake, sier Egersund-kaptein Sverre L. Larsen til klubbens hjemmeside.

– Det er ikke godt nok av oss når jeg føler vi har ballen store deler av kampen, sier han.

De første 45 minuttene av kampen var tette og jevne, med gode muligheter til begge lag. Mot slutten av omgangen hadde Egersunds mye ball, men Byåsen var solide defensivt. Like etter hvilen utnyttet Risan en forsvarstabbe, og sendte Byåsen opp i ledelsen. Utover i omgangen ble Byåsen liggende dypt, men trønderne forsvarte seg strålende. Dermed tok de sesongens første seier, og er i ferd med å rette opp den svake starten på sesongen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS