Trønderfotball 2017

– Slipper inn for enkle mål

  • Magnus Troøyen
Foto: Steinkjers Facebookside

Steinkjer tapte 2-3 borte mot Træff.

– Det er en åpen kamp, men nok en gang slipper vi inn for enkle mål. Dessuten har vi ikke marginene på vår side. Vi kunne godt ha fått et frispark like før de får straffen, og vi blir snytt for en straffe på 1-1 i første omgang. Hadde vi fått den, hadde det selvfølgelig blitt en helt annen kamp, sier målscorer Kim Rune Holmvik etter kampen til Trønder-Avisa.

Steinkjer slo tilbake to ganger, men klarte ikke å utligne etter at Træff tok ledelsen for tredje gang midt i angre omgang. Thomas Sivertsen hadde et skudd i stolpen på overtid, men ting ville seg ikke for Steinkjer. De gikk dermed på enda et tap, og står nå med tre poeng på sesongens fire første kamper.

– Det er en skuffet gjeng som sitter på bussen hjem fra Molde nå. Vi føler at vi hadde fortjent minst ett poeng, sier Holmvik.

NB: Ove Holmen spilte sin første kamp for Steinkjer etter at han meldte overgang tilbake til gultrøyene.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS