Trønderfotball 2017

– Spår overtenning og tidlig rødt kort

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ordkrigen før lokaloppgjøret mellom Levanger og Ranheim er i gang.

16.mai møtes de to trønderlagene til et knalltøft oppgjør på nye Moan, og lagenes spillere legger lite mellom når de snakker om hverandre. Ranheim kommer til oppgjøret fulle av selvtillit etter en strålende sesongstart, mens Levanger har vist stigende form de siste ukene. I følge oddsselskapene er Levanger også knepne favoritter, men det mener Ranheims Kristoffer Løkberg bare er tull.

– Isolert sett – i én kamp – kan de slå oss. Men strengt tatt er vi mye bedre enn Levanger i det meste. Vi er bedre lag rett og slett. Jeg er ikke overrasket over at de har fått en tung start. Med den spillestilen de viste i fjor, måtte det gå galt til slutt. Det handler kun om å vinne andreballer og dueller, og da blir det vanskelig å vinne når marginene går i mot, sier Løkberg til Adressa.

Robert Stene ble toppscorer for Ranheim forrige sesong, men spiller nå for Levanger. Han gleder seg også stort til oppgjøret, men ler når han hører hvordan Løkberg beskriver Levanger.

– Løkberg legger opp til smash. Det eneste Ranheim har scoret på i de siste kampene, er jo at Torgil Gjertsen tar sats og går ned innenfor sekstenmeteren. Dermed har de fått to matchavgjørende straffespark. Dommerne liker Ranheim, og de har hatt utrolig flaks i enkelte kamper. Det er typisk for et lag i medgang. Men det vil snu for Ranheim. Snart, sier Levanger-spissen til Adressa.

– Det blir en spesiell kamp for min del. Men det hadde vært deilig å stoppe seiersrekka deres – vi har lyst til at det skal bli stilt i fjæra. Vi er lei av seiersvideoer som går viralt, og stemmen til Løkberg. Den orker jeg ikke å høre i nabogarderoben i morra, sier Stene.

Han avslutter med en melding til Løkberg.

– Hils «Løken» og si at jeg spår overtenning og tidlig rødt kort, kommenterer han.

Levanger – Ranheim spilles tirsdag 16.mai klokken 17.00!

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS