Trønderfotball 2017

Strålende sesongstart for Sellin

  • Magnus Troøyen
Foto: Sandefjordfotball.no

Kjell Rune Sellin har fått en god start på oppholdet i Sandnes Ulf.

Selv om hans tidligere klubb Sandefjord rykket opp til Tippeligaen i vinter, valgte Sellin likevel å melde overgang til OBOS-laget Sandnes Ulf. Her har han blitt sentral på laget, og gjort en god figur så langt denne sesongen. Trønderen har notert seg for 5 mål på 6 kamper, og er dermed den fjerde mest effektive spilleren i Norge siden sesongstart. Han har i snitt brukt 105 minutter per scoring, og bare tre spillere har høyere effektivitet.

Sellin scoret kampens første mål da Sandnes Ulf vant 3-2 borte mot Kongsvinger tirsdag, og har dermed bare spilt to kamper i år uten å score mål.

Med Sellin i form har Sandnes Ulf kapret mye poeng så langt i år, og bare ett tap på de 6 første gjør at klubben ligger som nummer 5 i førstedivisjon. De ligger bare poenget bak Ranheim, som også har en effektiv spiss. Michael Karlsen har brukt 115 minutter per mål.

Ousseynou Boye fra Mjøndalen er den mest effektive spilleren så langt, med 81 minutter per mål.

Se mer statistikk hos Fotballsentralen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS