Trønderfotball 2017

Tidenes beste sesongstart

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim har fått en strålende start på sesongen.

Mange var bekymret for Ranheims muligheter til å kjempe om kvalikplass etter at de mistet toppscorer Robert Stene til Levanger før sesongstart, men blåtrøyene har så langt klart seg svært godt uten Stene. Etter 5 serierunder står de med fire seire og en uavgjort, noe som holder til andreplass i OBOS-ligaen. Bare bortekampen mot Kongsvinger har endt med poengtap, mens resten av kampene har endt med seier.

Denne helga vant Ranheim 2-1 hjemme mot Åsane, etter scoringer av Torgil Gjertsen og Michael Karlsen. Sistnevnte satte dermed inn sin tredje scoring for sesongen, og har fått en ny vår etter å ha vært avskrevet av mange. Even Barli har også fortsatt storspillet mellom stengene, og er en viktig bidragsyter til Ranheims gode poengfangst.

Michael Karlsen ser ut til å få en ny vår i Ranheim. Sitt tredje mål på fem kamper nå. Ikke levert liknende på dette nivået siden 2011 vel?, twitrer Marius Dahl.

– Ranheim-toget går bra for tida!  Deilig seier i dag! Vi kjøre på videre, skriver Michael Karlsen på Twitter.

666 tilskuere i helga var publikumsrekord denne sesongen for Ranheim, og de fremøtte fikk også se spillerne skrive historie. 13 poeng på 5 kamper er nemlig den beste seriestarten i OBOS-ligaen Ranheim har hatt noensinne! Neste helg har Ranheim gode muligheter til å forbedre rekorden, da de møter bunnlaget Elverum til bortekamp. Elverum har bare scoret to mål så langt denne sesongen, men sluppet inn 12.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS