Trønderfotball 2017

– Vet hva jeg står for

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Michael Karlsen sier han har jobbet knallhardt for å komme dit han er nå.

I fjor rykket han ned til 3.divisjon med Brattvåg, og var i ferd med å trappe ned fotballen. Men så hørte 27-åringen at Ranheims toppscorer Robert Stene hadde signert for Levanger, og øynet muligheten for et comeback i Ranheim. Han trente med laget fra fjæra hele vinteren uten å ha kontrakt, men ble tilslutt tilbudt en 1-årskontrakt med minimal lønn. Nå er Karlsen lagets soleklare toppscorer, mens Ranheim topper tabellen i OBOS-ligaen.

– Vi har fått en fantastisk start på sesongen. Ingen hadde trua på oss, men vi vet hvor gode vi kan være! Deilig med flyten vi er i nå! Klubben drives godt. Kontinuitet både på trener-siden og spillerstall. Unge, sultne trøndere. Klar spillestil som alle kjenner ut og inn. Nødt til å bli bra det, sier Michael Karlsen til Trønderfotball.

Han innrømmer at han mistet litt av fotballgleden etter nedrykket i 2016, men stortrives i Ranheim så langt denne sesongen.

– Hehe kontraster. Men jeg vet hva jeg står for. Jobbet knallhardt for å komme tilbake i godt gammelt slag. Hardt arbeid lønner seg. Nå får jeg belønning for det. Vanskelig å si, men jeg så for meg nedtrapping. Glad nå for at jeg valgte å satse skikkelig igjen. Bare å kjøre på videre nå, så kan det bli morsomt framover!

Ranheim står med fem seire og to uavgjorte etter sesongens syv kamper, og Karlsen har vært en meget viktig bidragsyter til den supre sesongstarten. Han har scoret fem av lagets totalt ni mål, og vært på banen i samtlige minutter denne sesongen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS