Trønderfotball 2017

– Vi viser hva som bor i oss!

  • Magnus Troøyen
Foto: Rosenborg BK

Strindheim knuste opprykksfavoritt Stjørdals-Blink hele 5-1 hjemme på Ruta Arena idag.

Blåtrøyene fikk en tung start på sesongen med to strake serietap, men har nå kommet tilbake på rett spor. Forrige runde vant de stort borte mot Mosjøen, og idag fulgte de opp med å spille en stor kamp mot sterke Blink. Strindheim gikk offensivt ut fra start, og tok tidlig kontroll på kampen. Etter 28 minutter sendte Erlend Flaten hjemmelaget i ledelsen, men Blink utlignet ved Tom-Rune Hønnås 12 minutter senere.

Eirik Trondsen sendte imidlertid Strindheim tilbake i ledelse like før pause, og etter hvilen var det liten tvil om hvor de tre poengene kom til å ende.

– Vi lykkes med kampplanen mot ett godt Blink-lag. Vi hadde en anelse om hva Blink kom med, og traff godt på forbredelsene. Etter en litt vinglete start for oss så har vi spilt oss tilbake på rett kurs. En veldig god kollektiv innsats idag, og når vi har hode på rett plass så viser vi hva som bor i oss!

Det sier Strindheims Magnus Aleksander Aspås til Trønderfotball. Han leverte en solid kamp i mål, og bidro til Blinks første tap for sesongen. En ukjent jury kåret Joachim Olufsen til banens beste spiller etter kampslutt.

– En lagseier fra start til slutt. Vi produserer 5 mål mot den antatte oppryksfavoritten, og gutta i backrekka er solide og rydder unna det som kommer. Vi gjennomfører kampplanen til punkt og prikke. God stemning i garderoben i dag! Nå ser vi fram mot neste helg, da reiser vi nordover for å hente 3 poeng hjem til Ruta, sier Amund Vingelen til Trønderfotball.

– Jeg syns vi gjør en solid kamp, der vi ligger godt og er gode i kontringsfasen. Vi er trygge defensive i dag og ligger godt. Deilig seier!, følger Markus Johnsson Nesje opp med.

Strindheim står nå med seks poeng på fire kamper, mens Blink har syv på like mange kamper.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS