Trønderfotball 2017

– Årsbeste i 1 omgang!

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardos twitterkonto

Nardo-trener Tormod Bjerkeset var strålende fornøyd etter å ha sett laget vinne 1-0 hjemme mot Fram.

Trønderne har vært dønn solide på Nissekollen så langt denne sesongen, og fortsatte den gode hjemmeformen i dag. De var det beste laget før pause, og tok ledelsen ved Morten Strand etter 40 minutter. Etter hvilen hadde Nardo god kontroll, og tok til slutt en fortjent seier. Dermed ligger de bare tre poeng bak opprykksplassen til 1.divisjon.

– Årsbeste i 1 omgang! Høy intensitet i forsvarsjobben var noe vi hadde fokus på i forkant, og vi var meget solide defensivt. Vi skulle jage høyt press hver eneste gang vi hadde mulighet for å stresse Fram høyt i banen, og det lyktes vi bra med. Offensivt synes jeg det var mange hakk opp både på tempo, presisjon og bevegelser, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Trønderfotball.

– Jeg synes vi klarte å variere angrepsspillet med å true både bakrom, mellomrom og spillvendinger for å få overtall i siderom. I andre omgang faller vi litt ned i kvaliteten, men føler vi har rimelig god kontroll. Er det noe å sette fingeren på så er det at vi ikke scorer flere mål, sier Nardotreneren.

Dermed er Nardo fortsatt med i kampen om opprykk, og ligger nå tre poeng bak Bryne på tabelltopp når man nærmer seg halvspilt serie. Likevel sier Bjerkeset at laget ikke tenker på opprykk.

– Overhodet ikke, målet er fremdeles å etablere oss på nytt nivå. Vi har spilt 11 matcher og ligger i toppsjiktet på 3 plass, noe som er helt fortjent etter prestasjonene så langt, avslutter Bjerkeset.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS