Trønderfotball 2017

– Følte vi traff bra på kampplanen

  • Trønderfotball
Foto: Hødds Twitterkonto

Byåsen tok en svært sterk borteseier mot Hødd, og har dermed fått en liten luke ned til nedrykksplass.

Hele 1200 tilskuere hadde møtt opp på Høddvoll for å støtte hjemmelaget, men de fikk se Byåsen levere et av årets sterkeste resultat. To tidlige mål av Martin Grong Risan og Marius Dalsaune Nossum ga trønderne en perfekt start på kampen, og Byåsen forsvarte seg svært bra utover i oppgjøret. Hødd reduserte etter 84 minutter, men Sindre Norum Sakshaug la på til 1-3 på overtid og sikret en knallsterk borteseier.

– Kampplanen var å gå ut høyt, noe vi følte vi klarte bra, spesielt etter at vi klarer å få to mål der vi vinner ballen høyt! Jeg følte personlig at jeg spilte godt under pari, men når vi fungerte så bra som et kollektiv defensivt så har det ikke så mye å si. Vi har jobbet med å bli mer effektiv i motstandernes boks, og der fungerer det bedre i dag! Vi har fått med oss at Hødd var gode på dødball, så det var viktig at vi mentalt var på rett plass på samtlige cornere, frispark og innkast, sier Byåsens Martin Grong Risan til Trønderfotball.

Dermed står Byåsen med 11 poeng på like mange kamper, noe som holder til en 9.plass på tabellen. Avstanden ned til nedrykksplass er nå tre poeng. Dagens seier var Byåens første på fem kamper, og gir viktig selvtillit før hjemmekampen mot topplaget Nest-Sotra neste runde.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS