Trønderfotball 2017

Har vært i samtaler med Vålerenga

  • Magnus Troøyen
Foto: Moldefk.no

Vegard Forren skal være nær en overgang til Vålerenga.

Midtstopperen står uten klubb etter at kontrakten hans med Brighton løp ut, og har selv uttalt at han gjerne returnerer til Molde. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær har imidlertid avvist at Forren blir tilbudt noen kontrakt av Molde, og nå har en ny klubb kommet på banen. Vålerenga var interesserte i Forren allerede forrige sommer, og etter det Trønderfotball erfarer har partene vært i konkrete samtaler de siste dagene.

Vålerenga ønsker å forsterke defensivt i løpet av sommeren, og Vegard Forren seiler nå opp som en av de heteste kandidatene. Han har ikke spilt fotball siden høsten 2016, men sier selv han har trent godt den siste tiden.

– Jeg vet at jeg kan spille fotball på et høyt nivå for klubber i Norge. Det er veldig aktuelt. De som kjenner meg vet at Molde er den klubben jeg alltid har ønsket å spille for, men det må være villighet fra begge sider, sa Forren til TV2 i slutten av forrige måned.

 Han har også vært linket til Aston Villa de siste dagene, men virker å være nærmere kontrakt med Vålerenga.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS