Trønderfotball 2017

Strindheim søker ny juniorkeeper

  • Magnus Troøyen

Strindheim har liten dekning på keeperplass, og søker juniorkeeper for høstsesongen 2017.

Strindheim Toppfotball G19 består av to juniorgrupper. En junior/rekruttgruppe som har kamparena i 0.divisjon og 4.divisjon senior, og en juniorgruppe som har kamparena i 1.divisjon og 2.divisjon G19. Junior/rekruttgruppa består av 2 juniorkeepere som rullerer på å stå 0.divisjon G19 og 4.divisjon senior. Dette har ført til at Strindheim i de aller fleste kampene i både 1.div og 2.div har vært nødt til å klare seg uten keeper.

De er derfor på utkikk etter keeper til G19-2 som da spiller 1. og 2.divisjon G19. Denne gruppa er en god treningsgruppe bestående av noen få født i 98, en stor gruppe med spillere født i 99 og tre født i 2000. De trener 3 dager i uka i tillegg til to kamper ( 1. og 2.div ) hver uke. Det er en spillergruppe med mye bra ferdigheter og et miljø som det er vanskelig å ikke trives i. Laget har i vår levert meget gode resultater i 1.div G19 (til tross for mangel av keeper i de fleste kampene ), men det er ingen heldig situasjon å måtte benytte utespillere i mål på dette nivået.

Er du selv keeper, trener eller vet om noen lag som har keepere som kunne hatt behov for mer kamptrening så er dette en veldig fin mulighet til å få verdifull kamptrening på et absolutt brukbart nivå. Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt med en av lagets trenere:

Mads Jørgensen Frengen – tlf 48282958

Per Bjørnar Paulsen – tlf 94152735

Klubben legger til at keeperen bør ha ambisjoner om å utvikle seg videre, og bør kunne bidra positivt i et allerede bra miljø.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS