Trønderfotball 2017

Våre mest leste saker 2017

  • Magnus Troøyen

Disse sakene har vært mest lest i år.

Året 2017 nærmer seg halvveis, og Trønderfotball har allerede publisert flere hundre saker. Mens noen saker bare blir lest av et lite antall, kan andre saker samle tusenvis av lesere fra hele landet. Det er tydelig at trøndersk fotball også er interessant utenfor Trøndelag! Vi har også lesere som oppholder seg i resten av verden, bare i år har for eksempel nesten 1300 økter fra USA. Ryktesaker blir alltid mye lest, og forrige ukes sak om Vegard Forren er vår mest leste sak i år.

Her er årets fem mest leste saker:

 

  1. Har vært i samtaler med Vålerenga

  2. Orkla henter Buvik-spiller

  3. Et fantastisk løft for hele klubben

  4. Jeg ble fryst helt ut i kulden i Levanger

  5. Bekymret for Ranheim

 

Ingen av sakene i 2017 er likevel i nærheten av å få lite mange lesere som vår kåring av Trøndelags 50 beste spillere i 2015. Derfor jobber vi nå med en oppdatert oversikt, og kommer til å publisere en oversikt over Trøndelags beste spillere 2017 i løpet av kort tid.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS