Trønderfotball 2017

– Vi ble stresset og satte oss selv i dårlige posisjoner

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger leverte en svak kamp da de tapte mot Tromsdalen i helga.

Nordtrønderne har levert flere sterke prestasjoner de siste ukene, men i søndagens bortekamp mot Tromsdalen klabbet det veldig. Levanger gikk dermed på sitt første tap på 8 kamper, etter spesielt ha slitt med den offensive delen av spillet. Tapet var årets første bortetap.

– Det her ble en kjedelig kamp for vår del, sier Espen Berger til Trønder-Avisa.

– Jeg tror det har en kombinasjon av at de gjorde det vanskelig for oss og at vi ikke er helt på. Da blir det jevnt og de får to litt tilfeldige situasjoner som gjør at de får to mål og vinner, fortsetter han.

Se høydepunktene her.

Levanger dominerte banespillet de første 25 minuttene, men skapte ingenting foran mål. Etter 26 minutter tok Tromsdalen scoringen, et mål som ga de masse energi. De dominerte frem mot pause, men etter hvilen hevet Levanger seg. De utlignet ved Jo Sondre Aas, men et selvmål bare minuttet etter betød at Tromsdalen nok en gang tok ledelsen. Denne gangen klarte ikke Levanger å svare, og de røk dermed på et sjeldent tap.

– Det første målet vi slapp inn var litt slapt der vi ikke kommer oss i posisjonene. Det andre kommer etter et innlegg der jeg ikke ser utgangen og ballen går rett i låret og i mål. Jeg så ikke ballen før den traff meg. Den skrur seg rundt Tom Erik, men med  litt tur ville den gått inn i tverrliggeren, sier Berger til Trønder-Avisa.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS