Trønderfotball 2017

Snekvik senket Steinkjer

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyenfk.no

Tillerbyen vant 2-1 over Steinkjer, og tar dermed et steg bort fra nedrykkssonen.

– Det er ikke første gangen vi går på denne smellen mot Tillerbyen. Vi blir dessverre for feige, og når vi leder 1-0 så lenge skal vi ikke tape denne kampen, sier Steinkjer-trener Odd Einar Fossum etter kamp til Trønder-Avisa.

 Tabellen i 3.divisjon avdeling 5 er rekordjevn, og det skiller bare 3 poeng fra sjetteplassen og ned til nedrykksplass. Hvert poeng teller mye, og det var derfor en enormt viktig seier Tillerbyen tok idag mot et skadeskutt Steinkjer. Nordtrønderne måtte starte med Rune Ertsås som midtstopper, og når også han måtte ut med skade tidlig i oppgjøret ble det tungt for det gulkledde bortelaget.

Det var likevel Steinkjer som gikk til pause med ledelse, men etter hvilen snudde Asgeir Volden Snekvik kampen til fordel Tillerbyen med to scoringer, den siste bare sekunder før slutt. SFK-spillerne lå knuste i gresset etter scoringen, og kan rykke ned på nedrykksplass om de andre resultatete denne helga ikke går deres vei.

Tillerbyen ligger nå på 7.plass, tre poeng over nedrykk.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS