Trønderfotball 2017

Sterke Sverresborg-signeringer

  • Magnus Troøyen
Foto: Sverresborgs Facebookside

Sverresborg har hentet flere spillere i sommer, og har nå hele 7 spillere i stallen med fortid i Kristiansund Ballklubb.

Grønntrøyene har allerede hentet Ola Torske og Øyvind Sandnes Olsen denne sommeren, i tillegg til at Marius Mokkelbost Neergaard er på plass om to uker. Sistnevnte var tidligere kaptein på KFK ( Kristiansund fotballklubb), og skal være en solid forsterkning for Sverresborg.

Dermed har Sverresborg hele 8 spillere i stallen fra nordmøre, hvorav 7 har spilt for det nåværende Eliteserielaget Kristiansund Ballklubb. Sverresborg er dermed i ferd med å bli en samlingsklubb for spillere fra den delen av landet, og klubben består nå av en blanding av trøndere og spillere fra nordmøre.

Sverresborg ligger på nedrykk når sesongen i 3.divisjon er halvspilt, og får håpe at forsterkningene kan bidra til at klubben redder plassen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS