Trønderfotball 2017

Strindheim forsterker

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Daniel Anfindsen har signert for Strindheim. Samtidig nærmer flere juniorspillere seg A-lagsspill.

Anfindsen er født i 1997, og har trent med Strindheim en periode. Han skal ha gjort et meget godt inntrykk på treningene, og ble raskt tilbudt kontrakt. Anfindsen skal også ha vært i kontakt med klubber i 2.divisjon, men valgte likevel å signere for Strindheim. Han har tidligere spilt for Sandnessjøen, og debuterte for Strindheim forrige helg.

– Jeg er 20 år og kommer fra Sandnessjøen i Nordland, hvor jeg tidligere har spilt for Sandnessjøen IL. Nå fremover er planen å kombinere studier med fotball her i Trondheim. Jeg vil si at jeg er en teknisk spiller med et godt overblikk og bra høyrefot, presenterer han seg til Strindheims hjemmeside.

Han sier han viste lite om Strindheim før klubben tok kontakt i sommer.

– Da Jarle ringte og introduserte meg for laget og deres tanker om å spille en mer ballbesittende fotball, følte jeg at det ville passe spillestilen og utviklingsmulighetene mine godt. I tillegg til dette har jeg fått et veldig bra inntrykk av miljøet i gruppa, så da falt valget på Strindheim. Jeg visste egentlig veldig lite om Strindheim, annet enn at det er en bra klubb i Trondheim som tidligere har vært i høyere divisjoner.

Samtidig er det flere juniorer som banker på døren for spill på A-laget til klubben. Blant dem har vi Even Kvalvær, som noterte seg for scoring i oppgjøret mot Orkla før sommerpausen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS