Trønderfotball 2017

– Ventet bare på at bedre lag skulle forhøre seg

  • Magnus Troøyen
Foto: Orklafk.no

Ranheim har signert en ny avtale med kaptein Christian Eggen Rismark.

Eggen Rismark har vært en av klubbens beste spillere denne sesongen, og har nå skrevet under en toårskontrakt med blåtrøyene. Han har tatt voldsomme steg denne sesongen, og har startet samtlige kamper for laget fra fjæra. Ranheim-trener Svein Maalen er derfor strålende fornøyd med signeringen, og sier dette er den beste signeringen han har gjort som Ranheim-trener.

– Det er fantastisk at vi resignerer Christian nå. Han har vært en av de beste spillerne våre så langt i år, og da er det viktig for oss å kunne ha han med videre, sier trener Svein Maalen til Ranheims hjemmeside.

– Han har vært den spilleren som har prestert mest stabilt i år. Han er en utrolig god fotballspiller og jeg venter egentlig bare på at bedre lag enn oss skal forhøre seg om han, forteller Maalen til Adresseavisen.

Eggen Rismark sier han blir i Ranheim for å fortsette utviklingen sin.

– Jeg har utviklet meg som spiller her og blitt en mye bedre spiller. Jeg har fått tillit og stegene jeg har tatt har kommet av nettopp det, sier Eggen Rismark til Adresseavisen.

Selv om han er kaptein på et topplag i 1.divisjon, blir han ikke rik av den nye kontrakten. Han må fortsatt jobbe ved siden av fotballen.

– Jeg tror nok jeg var blant de dårligste betalte kapteinene. Uten å gå inn på detaljer, så er den nye avtalen ganske mye bedre. Klubben legger det opp til oss. Vi løser det veldig bra også er vi selvfølgelig litt avhengig av en fleksibel jobb med tanke på bortekamper og slikt, forklarer Eggen Rismark.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS