Trønderfotball 2017

Andreas Nordvik gjør comeback i Tippeligaen

  • Magnus Troøyen
Foto: Sarpsborg08.no

Den trønderske forvarsspilleren signerer snart for Viking.

Nordvik fikk opphevet kontrakten sin med danske Esbjerg tidligere i sommer, og har de siste månedene vært på utkikk etter ny klubb. Etter det Trønderfotball erfarer skal Nordvik nå være enig med Viking om en avtale som varer ut sesongen. Kontrakten vil bli offentliggjort i løpet av kort tid.

Andreas Nordvik har fartstid fra Rosenborg, Vålerenga, FKH, Aalesund og Sarpsborg i norsk eliteserie. Han har siden 2015 spilt for danske Esbjerg, hvor han totalt fikk 41 kamper og fem scoringer. Esbjerg rykket nylig ned til 1.divisjon, og partene ble da enige om å oppheve kontrakten da Nordvik ønsket å fortsette på øverste nivå.

– Vi trenger alternativer i forsvaret når det oppstår skader og karantener utover høstsesongen. Vi føler Nordvik er et sikkert kort, han har vært i situasjonen vi er i tidligere, sier assistenttrener i Viking Bjarte Lunde Aarsheim til Aftenbladet, og tenker på kampen for å overleve i Eliteserien.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS