Trønderfotball 2017

Flere spillere klare for Stjørdals-Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Opprykksfavoritene har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer.

Etter halvspilt sesong topper Stjørdals-Blink tabellen i 3.divisjon avdeling 5 med hele 11 poeng ned til Strindheim på andreplass, og mye skal galt om Blink ikke spiller i 2.divisjon neste sesong. I sommer har de likevel forsterket troppen, og hentet inn 3 spennende spillere.

Den første som signerte for trønderklubben var Sigurd Koksvik, som er hentet fra Eliteserielaget Kristiansund. Koksvik har vært KBKs A-stall de to foregående sesongene, men et benbrudd ødela sjansene hans denne sesongen. Han blir sett på som et stort talent, og har vært en nøkkelspiller for KBK 2.

Tidligere Ranheim-spiller Eirik Malmo har også signert for Blink. 32-åringen var fast venstreback for Ranheim i nesten 10 år, og har totalt 180 kamper for Ranheims A-lag. Han spilte på Charlottenlund SK denne våren, men ønsker nå å satse hardere på fotballen. Dermed har Blink fått inn en spiller med enorm erfaring. Hvis han leverer noe i nærheten av hva han leverte i Ranheim, kan dette bli en kjempesignering for Blink.

Henrik Kjeldsen Dahlen har også signert kontrakt, en spiller som bidrar med masse 2.divisjonserfaring. Han har spilt fast på Nardo i Postnordligaen det siste halvannet året, og har tidligere spilt for Levanger. Det ble 24 kamper for Nardo FK og før det 41 A-kamper for LFK. Han flyttet til Stjørdal grunnet utdanning, og har signert en kontrakt ut 2018.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS