Trønderfotball 2017

Har blitt tilbudt gratis til andre klubber

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborg skal ha tilbudt andre norske klubber å hente Mushaga Bakenga gratis.

Tidligere i dag sprakk nyheten om at Bakengas opphold i Rosenborg nærmer seg slutten, og TV2 melder at Rosenborg har tilbudt trønderen gratis til andre klubber i Norge. Rosenborg mener det er best for alle parter om Bakenga finner seg en ny klubb, og dermed har han etter all sannsynlighet spilt sin siste kamp i RBK-trøya.

– Vi har funnet ut at det beste for ham nå er å se seg om etter en annen klubb. Det ligger ingen dramatikk i det. Vi er fantastisk fornøyd med Mush både i gruppen og på trening, men Mush er en spiss – en meget bra spiss. Der har vi Nicklas og Matti, og da blir veien lang frem. Mush trenger å spille fotball, men trener og er aktuell hele veien med oss til noe annet eventuelt skjer, sier trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2.

Bakenga har fått minimalt med spilletid for Rosenborg denne sesongen, og spiller ikke for andrelaget til trønderne heller. Oppholdet i Rosenborg har blitt alt annet enn en suksess, og Bakenga har etter hvert havnet lenger og lenger ute i kulden.

Trønderfotball erfarer at klubber i Tyrkia skal ha vist interesse for Bakenga, og at han sammen med sin agent Jim Solbakken nå vurderer mulighetene. Bakenga skal gjerne ønske seg til et varmere strøk.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS